Kies uw vlonderplank. Kies het CAMO systeem dat bij u past.

Behandeld timmerhout

Met behulp van onder traditionele druk behandelde plank betekent niet dat je het moet vastzetten op de traditionele manier. Bereike een bevestigingsmiddel-vrij oppervlak door het gebruik van CAMO en Edge vlonderschroeven om planken vast te zetten aan de randen. Gebruik voor een vlonder met schroeven in het zicht de Premium vlonderschroeven. Bij het monteren van 34mm dikke terrasplanken, gebruik dan de speciale Drive bit (item 345089).

Controleer altijd de aanbevelingen van de leverancier van uw vlonderplank.

Producten die met dit materiaal worden gebruikt

LEVER

Gebruik het LEVER buiggereedschap om elke plank, elke draagbalk, alle rechtgetrokken planken en rijen van gegroefde planken en clips in een handomdraai vast te zetten.

Zie product>>

Pro-X1 geleider

De Pro-X1 Geleiders klemmen aan de plank, creëren een sponning van 1.6mm en geleiden twee CAMO Edge vlonderschroeven in de zijkant van de plank.

Zie product>>

Edge Vlonderplankschroeven

Combineer de gepatenteerde schroeven met scherpe punt met een Pro Series Geleider om een betaalbaar vlonder te monteren zonder zichtbare bevestigingen aan de bovenzijde.

Zie product>>

Premium schroeven voor vlonderplanken

Maak voor een traditionele look gebruik van premium vlonderschroeven die de plank straktrekken aan de draagbalk.

Zie product>>

Bouw SLIMMER, bouw sneller.

CAMO producten zijn gebruiksvriendelijk, en zijn geschikt voor elke vlonder - zodat u de klus zonder tijdverlies kunt klaren

Koop CAMO